Válságban lehet Muri Enikő kapcsolata

Muri Enikő és Tóth Szabi, Nyerő Páros
Vágólapra másolva!
Muri Enikő és a Sugarloaf zenekar vezetője, Tóth Szabolcs 2022-ben vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, de igyekeznek megóvni a magánéletüket, csak ritkán beszélnek róla. Most azonban egy rossz szerelemről, fájó szakításról szóló dallal jelentkeztek, ami arra enged következtetni, hogy talán nincs minden rendben a szerelmesek között.
Vágólapra másolva!

A Sugarloaf legújabb zenéje, a Nászinduló a nagy csalódásokról, az olyan szerelmekről szól, melyek tönkreteszik az embert. A cím alapján meglepő a szöveg, amit Tóth Szabolcs írt, pedig állítólag minden a legnagyobb rendben közte és Muri Enikő között, annak ellenére, hogy viharosan indult a kapcsolatuk, ugyanis a zenész a családját is elhagyta kolléganője miatt.

- mondta a dalról Tóth Szabolcs, ezért felmerült a kérdés, hogy gondok vannak-e a sztárpár között, amit Muri Enikő tisztázott, aki elárulta, hogy azért náluk sem tökéletes minden.

És ezt Szabi nem akkor írta, amikor ordenáré módon kiabáltunk egymással otthon... Nem is szoktunk ilyet egyébként. Szóval akkor írta, amikor teljesen rendben volt minden" - idézi a Bors az énekesnő magyarázatát, aki nemrég a Szerencsekerékben játszott, és elég szép összeget, hatmillió forintot nyert, amiből akár már az esküvőre is sort keríthetnének.