Ismert zenész rabolhatta el Muri Enikő szívét

Muri Enikő
Vágólapra másolva!
A 32 éves énekes-és színésznő magánéletéről nem sokat tudni az utóbbi időben. Egy ideje már szingliként éli az életét, legalább is ezt sugallja, hiszen sokat dolgozik, a színház mellett a Sugarloaf énekesnője. A pletykák szerint a zenekar egyik tagjával kerültek közelebbi kapcsolatba.
Vágólapra másolva!

Egy internetes oldalon kezdett terjedni a pletyka, hogy Muri Enikő szíve foglalt, mégpedig nem más rabolta el, hanem Tóth Szabolcs, a Sugarloaf zenekar vezetője és gitárosa. A felhasználók azt állítják, hogy Tóth az énekesnő miatt hagyta el családját és már egy ideje egy párt alkotnak, többek szerint hamarosan hivatalosan is bejelentik a kapcsolatot – írja a Bors.

A lap munkatársa utolérte a gitárost, hogy nyilatkozzon a kapcsolatról, aki sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a dolgot, ami nem jelenti, hogy alaptalanok lennének a feltételezések. A kapcsolat komoly lehet közöttük, az is valószínű, hogy a családalapításon gondolkodnak, ugyanis pár éve Muri a gyerekvállalásról nyilatkozott egy komoly műtétje után.

Féltem, hogy nem lehetek anya, ha itt az ideje. A sors furcsa fintora, hogy az utóbbi évben két anyaszerep is megtalált" – nyilatkozta korábban a színésznő, aki Tóth Szabolcsban már egy rutinos édesapára talált, ugyanis a férfinek már van gyereke.