Durva dolgot állítanak Paris Hilton gyerekéről

legdrágább eljegyzési gyűrűk, Paris Hilton
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - APRIL 10: Paris Hilton attends The Daily Front Row's 6th Annual Fashion Los Angeles Awards at Beverly Wilshire, A Four Seasons Hotel on April 10, 2022 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, sokak szerint beteg lehet Paris Hilton kisfia. A celeb, aki nemrég másodszorra is anya lett, egy béranya segítségét vette igénybe, Phoenix fejmérete azonban nagyobb az átlagosnál. A család most ünnepelte a pici első születésnapját, de a rajongók továbbra is nyugtalankodnak. 
Vágólapra másolva!

Paris Hilton és férje meghívták a hatalmas születésnapi bulira azokat a rajongókat is, akik korábban azzal sértegették a celebet, hogy Phoenixnek túl nagy a feje.

Annyira izgatott vagyok" - írta az anyuka az Instagramon, hozzátette, hogy egész életében szuper bulikat szervezett és örül, hogy végre a kisfiának is csinálhatott egy nagy partit. A rajongók közül sokan nem tudtak részt venni ezen a jeles napon, de a hozzászólások most sem maradtak el.

- kérdezte aggódva valaki.

- szólt hozzá valaki más a bejegyzéshez.