Csuti idegesen büntetést követel Kulcsár Edina kínos ügyében

Csuti
Csuti
Vágólapra másolva!
Nem érti, hogy történhet ilyen, a kommentelőket okolja. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Kulcsár Edina hosszú Instagram-posztban reagált a pletykára, miszerint G.w.M megverte őt, majd a pszichiátriára került. Az egykori szépségkirálynő úgy érezte, hogy van még mondanivalója az üggyel kapcsolatban, ezért leszögezte, hogy most utoljára tisztázza a helyzetet, és elmondja, mi történt valójában. Erről itt írtunk korábban.

Csuti Forrás: https://www.instagram.com/csut.i/

Most megszólalt az ügyben Csuti, Szabó András, Kulcsár Edina volt férje. "Először ledöbbentem. Majd teltek az órák, a napok, és senki semmit nem tudott alátámasztani. Nincs a volt anyósom híváslistájában rendőrségi szám, nincs a rendőrség kiérkezéséről szóló megerősítés, lényegében semmilyen bizonyíték nem került elő. Ekkor viszont már a düh lett úrrá rajtam, mert felháborítónak tartom, hogy valaki valamit kiír, és az cunamiként söpörhet végig a bulváron, álmatlan éjszakákat okozva családoknak" – mondta.

"Az a legnagyobb gond ezzel az egésszel, hogy bár pletyka, beszélnek róla, írnak róla, és ez akár a gyerekeimhez is eljuthat. Edina, Márk vagy az én idegeskedésem pedig akaratlanul is kihathat a gyerekekre. Szóval a hatóságoknak példát kellene végre statuálni, hátha egy büntetés után jobban meggondolnák a kommentelők, hogy mit írnak ki" – válaszolta a Story magazinnak.