Szörnyen megalázta barátnőjét az RTL Klub őrjöngve trágárkodó sztárja

Manuel, The Voice
Vágólapra másolva!
A botrányairól elhíresült Manuel vállalhatatlanul viselkedett barátnőjével külföldön, erről a fiatal lány számolt be közösségi oldalán. A pár barátokkal és több nővel utazott külföldre, hogy befejezzék egy klipnek a forgatását, a zenész azonban nem hogy nem tartotta be az ígéreteit, de még meg is alázta párját mindenki előtt. 
Vágólapra másolva!

Manuel nagylemeze miatt utazott Tenerifére barátaival és párjával, Busch Laurával, de a lány szörnyen érezte magát a nyaraláson.

Senki másra nem tartozik a szakításunk csak kettőnkre, mégis kiteregeted és hamis tényekkel alázol mindenki előtt" - kezdte a zenésznek írt üzenetében, amit lefotózott és megosztott az Instagramon. "Te szakítottál. Sírva, büszkeségemet elveszítve könyörögtem, hogy ne dobj el kettőnket és mindent, amit felépítettünk. A nyaralás alatt egyszer sem voltál bántva, csak egy vita után, amiben én is hibás voltam és te is, másnap ilyeneket mondtál: Hálátlan f*sszopó k*rva" – folytatta Manuel exe, aki többek között arról is írt, hogy négy órára egyedül hagyta őt az énekes.

Emellett ott csengtek a fülemben a szavaid minden egyes nap: Minden nap azt kívánom, bárcsak ne jöttél volna el. Egyedül voltam, egy idegen országban, ahol te hátat fordítottál nekem."

Forrás: Instagram