Újabb részleteket árult el házasságáról Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi
Vágólapra másolva!
Agárdi Szilvi és Czerődi Gergely nyáron kötötték össze az életüket, szolid, meghitt esküvőjük volt. A pár csak ezután költözött össze, az énekesnő szüleinek házában élnek. Az esélyegyenlőségi aktivista most elárulta, hogy telnek a mindennapjaik és azt is, hogy abszolút megbízik a férjében.
Vágólapra másolva!

Agárdi Szilvi és párja az énekesnő családjánál kezdték el közös életüket.

A szüleimmel közös házban lakunk, ők a földszinten, mi felül. Két külön háztartást viszünk, bár a legtöbbször apukám főz. Ha nem ér rá, akkor Gergő a szakács. Olyankor én vagyok a kuktája, hámozom a krumplit és kóstolom az ételt, aztán pakolom a mosogatógépet" – nyilatkozta a látását teljesen elvesztett énekesnő, akinek eddig úgy tűnik, remek a kapcsolata férjével.

Még nem veszekedtünk, de vitáink voltak. Igaz, azok is csak pár percesek. Gergő korábban nem volt az a beszédes fajta, nehezen állt át, de megértette és elfogadta, hogy nekem csak a szavak vannak. Én nem tudok olvasni a mosolyából, a tekintetéből, a gesztusaiból. Hozzám beszélni kell, tapintani, érezni, ölelni. Így aztán mi nagyon sokat beszélgetünk és mindent kimondunk. Ez pedig nagyon nagy ajándék egy házasságban" – árulta el Agárdi Szilvia a Story magazinnak.

Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram