Halhatatlanná tenné az embereket egy 11 éves friss diplomás fiú

tehetség, zsenialiás
Simons már egészen fiatalon azonnal megjegyezett mindent, amit olvasott
Vágólapra másolva!
Laurent Simonsnak egy évébe telt, hogy megszerezze egyetemi diplomáját kvantumfizika szakon. A fiú azonban még csak tizenegy éves és azt mondja, hogy rendkívüli képességét arra szeretné használni, hogy halhatatlanná tegye az embereket.
Vágólapra másolva!

Laurent Simons a belga Ostend városból származik és már négy évesen iskolába járt. Hat évesen fejezte be az általános iskolát, tehát azelőtt, hogy azt a legtöbb gyerek elkezdte volna. Beiratkozott egy amszterdami magánközépiskolába, ám ez nem ment zökkenőmentesen neki:

Simons folyton arról panaszkodott a szüleinek, hogy a többi diák túl lassan tanul, miközben diáktársai azt nehezményezték, hogy a fiú idegesítő, mert mindent tud.

Így aztán átiratták egy gimnáziumba a belga Brugge városába, amely egyéni órákat szervezett neki.
Simons már egészen fiatalon azonnal megjegyezett mindent, amit olvasott. Részt vett több olyan tanfolyamon, amit különlegesen tehetséges emberek számára szerveztek, majd felvételizett az Eindhoveni Egyetem villamosmérnöki szakjára.

A szülei abban bíztak, hogy Simons lesz az első, tíz év alatti egyetemi diplomával rendelkező diák,

ám nagy csalódásukra, az egyetem elutasította ezt a lehetőséget. Ekkor a tehetséges tanuló az Antwerpeni Egyetemre felvételizett, kvantumfizika szakra. A most tizenegy éves Simons kitűnővel végzett és nagy tervei vannak a jövőre nézve.

Simons már egészen fiatalon azonnal megjegyezett mindent, amit olvasott Forrás: Laurent Simons

– mondta Simons a De Telegraf című holland újság riportjában, amit a ZME Science online tudományos portál idéz. – Ez az első puzzle-darab abban a célomban, hogy a testrészeket mechanikus részekre cseréljem és elérjük a halhatatlanságot.

Hozzátette: szerinte a kvantumfizika – a legkisebb részecskék tanulmányozása – a puzzle első darabja.
Simonsra addig azonban még vár néhány dolog. A mesterképzésből már elvégzett néhány kurzust annak érdekében, hogy egy speciális, nemzetközi,

személyre szabott mesterképzésre iratkozhasson be Antwerpenben, amely Izrael, Nagy-Britannia és az USA egyetemeivel működik együtt.

A tehetséges tizenegyéves számára ez jelenti a következő lépcsőt ahhoz, hogy hihetetlen tehetségről további tanúbizonyságot tegyen és elérje magasztos céljait.