Kubai szálloda nyerte az internetes versenyt

Vágólapra másolva!
A patinás és gyönyörűen felújított havannai Hotel Nacionál nyerte a spanyol elmundoviaje.com internetes portál által meghirdetett nemzetközi szállodaversenyt.
Vágólapra másolva!

A spanyol turisztikai szolgáltató hírportál az ügyfelei körében megtartott szavazás eredményeként döntött a Havanna modern belvárosában lévő ötcsillagos szálloda mellett. Az El Nacionál megelőzte a tavalyi nyertest, a marokkói El Marocues, valamint a Párizsi Ritz luxushoteleket.

A Prensa Latina kubai hírügynökség jelentése szerint maga Kuba, mint turisztikai célország a többi résztvevő: Franciaország, Olaszország, az Egyesült Államok, Argentína, Anglia, a Benelux-államok, Portugália és Ausztrália között a hetedik helyen áll.

Az amerikai kontinens városainak versenyében Havanna, a turisták által legkedveltebb szigetek közötti versengésben Kuba ugyancsak a legnépszerűbbnek bizonyult. A kubai Varaderót a legszebb tengerparti üdülőhelyek közötti nemes versengésben az elmundoviaje.com hírportál ügyfelei "bronzéremmel" jutalmazták - jelentette Madridból a Prensa Latina kubai hirszolgálati iroda.