Tíz ok, amiért a lányok nem hajlandók orális szexre

Delta Airlines
A Delta Airlines Jet lands at Atlanta's Hartsfield International Airport, the world's busiest airport, 13 September 2001. The Hartsfield opened two days after the 11 September coordinated terrorist attacks on New York and Washington, DC, prompting a shut-down of the US civil aviation system. AFP PHOTO/Steve SCHAEFER
Vágólapra másolva!
Ezzel a címmel jelent meg poszt a Delta meghackelt Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Elnézést kért a Delta légitársaság, amiért Facebook-oldalán obszcén tartalom jelent meg kedd délután. A felkerült poszt címe ez volt: Tíz ok, amiért a lányok nem hajlandók orális szexre, az alatta lévő képen pedig egy tál, féregnek látszó kínai péniszhal volt látható.

A Delta meghackelt Facebook-oldala Forrás: Origo

„Sajnáljuk, hogy kifogásolható és sértő tartalom jelent meg korábban a Facebook-oldalunkon" – áll a légitársaság közleményében. „A Facebook segítségével el tudtuk távolítani a felhatalmazás nélküli tartalmat nem sokkal az után, hogy felkerült. A Delta vizsgálja a hackelés forrását. A többi közösségi oldalt nem érintette a támadás."

Hamar bocsánatot kértek

A Facebook-felhasználók, akik válaszoltak a meghackelt posztra, tisztában voltak vele, hogy azt nem a Delta tette fel. Voltak, akik sajnálatukat fejezték ki emiatt, de olyanok is, akik viccelődtek rajta. Bár a Delta hamar bocsánatot kért a Twitter-oldalán, de közel egy órán át nem volt képes eltávolítani a tartalmat - írja a Mashable.