Iszonyú jelenet tanúi voltak a látogatók a kínai Ningbo vadasparkjában. Egy tigris megtámadott és megölt egy férfit, aki nem tudni, hogy került a tigrisek kifutójába.

A halálos baleset a Jungor vadasparkban történt a kínai Ningbo városában. A szemtanúk közül többen videóra vették a támadást, és feltették az internetre. Több tigris is volt a közelben, de csak az egyik támadt rá a férfira, és sebezte halálra – adta hírül a Daily Mail

Az állatokat a gondozók petárdákkal és vízágyúkkal kergették el a helyszínről, majd a férfit kórházba szállították, ahol belehalt súlyos sérüléseibe. A férfi feleségével és gyermekével kereste fel a parkot.

Érthetetlen, miért ment a férfi a kifutóbaForrás: youtube.com

Tavaly júliusban egy pekingi szafariparkban történt hasonló eset. Akkor egy nő kiszállt az autóból, amely a parkon hajtott keresztül, és egy tigris magával ragadta. A sofőr és a nővel utazó idősebb asszony, akiről később kiderült, hogy a nő édesanyja, szintén kiszálltak, hogy a segítségére siessenek. Az idősebb nőre ekkor két másik tigris támadt rá, és halálosan megmarták. A fiatalabb nő felépült sérüléseiből.