Nézze meg a világ legdrágább strandjait!

2018.06.18. 06:00

Majdnem 80 euróba, vagyis több mint 25 ezer forintba kerül egy átlagos nap a világ legdrágább strandján, a Csendes-óceán délnyugati részén fekvő Új-Kaledóniában – derült ki a TravelBird nevű utazási portál felméréséből.

A világ több mint 90 országának 327 leglátogatottabb tengerparti strandját rangsorolták aszerint, hogy átlagosan mennyibe kerül az adott strand környékén egy 200 milliliteres 30 faktoros naptej, egy félliteres palackozott ásványvíz a három legismertebb helyi márka valamelyikéből, egy üveg sör – a helyi sörök, valamint a legismertebb világmárkák átlagárát nézve –, egy jégkrém, valamint egy teljes étkezés innivalóval és desszerttel. Hozzávették az olyan plusz költségeket, mint a belépő, valamint a napernyő és a napágy bérlése egy napra.

Kattintson a képre a galériáért, hogy megtudja, melyek a világ legdrágább strandjai!

1. Anse Vata, Noumea, Új-Kaledónia – a világ legdrágább strandján fejenként 25 ezer forintért tölthetünk el egy napotForrás: Biosphoto/© Nicolas-Alain Petit / Biosphoto - Droit géré - Oeuvre protégée par copyright - - - -/Nicolas-Alain Petit

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK