Különleges éjszakai program Szarvason

Mini Magyarország Szarvas
Vágólapra másolva!
Mesés éjszakai kaland részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a fényfestett Mini Magyarország makettparkba az év legrövidebb éjszakáján.
Vágólapra másolva!

2019. június 22-én éjszaka különleges fényár látható a Mini Magyarország makettparkban, mely minden évbencsu pán az év legrövidebb éjszakáján látható különlegesség. A makettpark épületeinek ablakaiban fények gyúlnak, ráadásul

a gombnyomásra indítható kis vonatok is világító éjszakai üzemmódra kapcsolnak.

A makettparkban elhelyezett lampionok és fluoreszkáló kövek, a mini Balatont megvilágító mécsesek, illetve a Szarvasi Arborétum fényfestett fái mind-mind az Ezeregyéjszaka meséire emlékeztetnek.

Forrás: Facebook/Mini Magyarország Szarvas

A kíváncsi tekintetek elől nappal rejtőzködő állatok kimerészkednek a park sétányaira, besétálnak a Mini Magyarország makettparkba, a lombok között pedig baglyok, denevérek indulnak éjszakai vadászatra. Este 8-tól éjfélig a Mini Magyarországban egyedülálló fényfestésre várják a látogatókat, míg a Szarvasi Arborétumban detektorral, éjjellátóval és zseblámpával felszerelkezve vezetett túra indul este 21:00 órától.

Igazi nyári kirándulóidőt jósolnak a hétvégére,

így a csillagok és hold ragyogása, a makettépületek apró ablakaiból kiszűrődő fények, a fákon táncoló különleges alakzatok, és az Arborétumban élő állatok esti neszezése maradandó élményt fognak nyújtani mindazoknak, akik szombaton ellátogatnak a Mini Magyarországba.