Tommyboy döntött

Vágólapra másolva!
Éppen "megérdemelt" pihenésüket töltötték a lakók, mikor levél érkezett a Villába. Tommyboy-nak új Villamestert kellett választania. Nem ment egyszerűen a dolog.
Vágólapra másolva!

Vasárnap van, ami azt jelenti, hogy holnaptól nem Tommyboy-nak kell ellátni a Villamesteri teendőket. Neki kellett kiválasztania azt a következő szerencsés lakót, akit ez a megtisztelő feladat vár.

Természetesen senki sem jelentkezett önként, a fiú pedig nem akart egyértelműen rámutatni senkire. Először úgy gondolta, hogy Pandora legyen a Villamester, de a lány tudomására hozta, hogy nincs kedve ehhez a felelősségteljes munkához.

Forrás: RTLKLUB

A chippendale-fiú egyre feszültebb lett. Sorsolás útján szeretett volna dönteni, de Segal repedtfazék hangján elkezdte terrorizálni barátját, aki így másodpercek alatt döntött. Ágicát kérte fel a munkára.

Bólogatás közben azért megjegyezte: "Szóval akkor az első jelet rám fogod rakni!" Ezzel a kijelentéssel a táncos fiú nem tudott mit kezdeni. Kényszeredetten mosolygott. Természetesen ezután a jelenet után jött a szokásos szócsata az üzletasszony és földije között. Jópofák...