Frenki szeret vasalni

Vágólapra másolva!
A mai este kijelölt programok helyett lazítottak a népek. Volt mit, a börtönjáték bizonyára  megviselte idegeiket. Aztán csak hasznos háztartási teendőkkel töltötték idejüket.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Órákig mostak, vasaltak, elébb a lányok, vidáman énekelgetve, aztán lássatok csodát: Frenki lépett be és nem eddigi elhíresült gyakorlatát végezte, hanem a vasalót ragadta meg és könnyedén, már-már boldogan suhant vele fel és alá a vásznakon. Marcsi és Ágica csodálattal figyelték a mozdulatait. Marcsi, mintha nem tudná, a családi körülményeiről érdeklődött. Egy ilyen férfi aranyat ér!

Segal amúgy érezhetően visszafogottan piszkálja Pandorát, ezúttal azzal vicceskedett, hogy mennyit keres a táncoslány míg a Villában van, hiszen az olasz mecénása eddig is fizeti apanázsát. Korábban a szaunában őszinte véleményét is megtudtuk, hogy a kitartotti rendszerrel nincs semmi baja, ő maga is szívesen bevállalná egy idősebb hölgy szórakoztatását némi pénzmagért. A leányzó kiábrándította: a pénz az autója részleteire megy.

Aztán visszatértek a szaunába, ám ezúttal rendeltetésszerűen használták: párolódtak a gőzben kissé. Lovászunknak ez a szerkezet is újszerű élmény volt, de megkedvelte. Érdekesen fog kinézni Csaba új istállója: lesz benne szolárium, szauna, szobabicikli. Nagyot néznek majd a lovak...