Indián bugyiban szeretné

Vágólapra másolva!
Míg Tommyboy a nappaliban arra buzdított mindenkit, hogy bőségesen reggelizzen, mert az nagyon egészséges, a hálószobában ugyanezt a témát Szilvi, Pandora és Indián egészen más oldalról közelítette meg.
Vágólapra másolva!

Miközben a lakók többsége a nappaliban reggelizett, Szilvi, Pandora és Indián a hálószobában vicceskedett. A fiú heroikus küzdelmek árán próbálta meg Szelencét rávenni arra, hogy bújjon össze vele egy kicsit.

Forrás: RTLKLUB

A nyűglődést Szilvi félálomban hallgatta végig, majd egy váratlan pillanatban megunta a rocker folyamatos nyávogását, s lobbyzni kezdett az érdekében: "Én megígérném neki Pandora, hogy egyszer összebújsz vele." Az aktmodell persze azonnal reagált, s felhívta barátnője figyelmét, hogy nyugodtan ígérje csak meg. Helyette. A huza-vona tovább folytatódott, a felajzott kan egyáltalán nem akarta észrevenni, hogy az aktmodellnek esze ágában sincs összefeküdni vele.

Forrás: RTLKLUB

Ennek ellenére Szelence - biztos, ami biztos alapon - rákérdezett a részletekre: "Mire gondolsz ?" A rockernek nem voltak nagy igényei: "Hát, hogy csak egy bugyiban vagy." Ezen még rágódtak egy kicsit, majd arról elmélkedtek, hogy miért fontos a szex egy tartós kapcsolatban, s Indián miért akar mindenkit megdönteni. Utóbbi nem derült ki a beszélgetésből.