Szilvi: Maradjunk emberek!

Vágólapra másolva!
Szilvi bevallotta a VillaNaplóban, hogy a rosszullét kerülgeti, mikor éjszakánként megkapják a Blikket. A benne szereplő üzenetek nagyon felzaklatják, néha napokig gondolkodik rajtuk. Szerinte ez nem vezet jó irányba. Vajon a gondolkodás, vagy az üzeneteken való rágódás...
Vágólapra másolva!

"Jó lenne, ha az emberek tudnának egymás fejével gondolkodni egy picit, egymás lelkével érezni, átérezni a másokhoz címzett szavak súlyát. Ezt persze magamra is értem. Nem lennének a félreértések, veszekedések, az undok üzenetek. Bár ha jobban belegondolok, unalmas lenne.

Forrás: RTLKLUB

Megjött a Blikk. Őszinte leszek. Annyira utálom, hogy éjfél felé minden nap felfordul a gyomrom. Ki is ültem a teraszra, nem szeretném hallani az üzeneteket. Nem tartom magam befolyásolható embernek, de nem terelnek a hozzászólások jó irányba, úgy érzem. Napokig gondolkodom rajtuk, rossz kedvem van, nem tudok igazán önmagam lenni.

Forrás: RTLKLUB

Furcsán érzem itt magam néha. Kívülről látom az embereket, akikkel lakom. Látom, ahogy mindenki lassan-lassan kezdi levetkőzni az önbizalmát (persze velem együtt). Nem tudom, mi lesz a vége. Akármi is történik, csak azt kívánom mindenkinek, amit magamnak is kívánnék. Remélem emberek tudunk maradni a talpunkon, nem fog sokkal jobban eldurvulni a helyzet."