Ki a gerinctelen?

Vágólapra másolva!
A ma esti sms-ek leginkább Pandorának szóltak, de Leo is sokat kapott. Indiánnak érdekes módon alig üzentek a nézők.
Vágólapra másolva!

Marcsit megint óvták a nézők Pandorától. "Marcsika vigyázz Pandora művésznővel. Csak a kameráknak pózol, és mást mond a szemedbe!"

A kislány ezen mérhetetlenül felháborodott, és a kamerákon keresztül üzent a nézőknek, hogy hagyják már békén az ő barátnőjét, és ne bántsák őket, amiért szeretik egymást.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

A Villa színésznőjéről és teljesítményéről megoszlottak a vélemények. "Pandora győznöd kell! Te vagy a legjobb minden tekintetben! Volt egy kicsi lány, bántották sokan. Míg felnőtt lett, lassan múltak a fájó évek. Sebük sosem gyógyul és kegyetlen az élet, még több sebet ejtett. Nem Ember, ki most is bántja e lelket! Puszi Pandi! Pandora nem veszi észre, hogy a Segal féle stílus az utcára vezet ? Pandora! Sokakat meg lehet etetni közhelyekkel, szempillarezegtető műmosolyokkal és könnyes nagyjelenetekkel. Erre játszol? Szánalmas vagy te, nem színésznő".

Frenkinek is adtak a rajongók Szilvi miatt. "Frenki te tényleg kutya vagy, abból is a legalja! Szilvinek van bikája, amit még a játék elején elmondott másnak a hátad mögött, de már te is tudod, mégis vele vagy!"