Robbanós káposzta

Vágólapra másolva!
A szauna lakói kiköltöztek a hidegbe, amíg felfűtötték hálóhelyüket. A vacsora készítése közben az egyik konzerv kárbament.
Vágólapra másolva!

Hideg, de kellemes hangulatú vackot készítettek maguknak a szauna lakói, amíg a helyiséget felfűtötték, hogy éjszaka ne fázzanak. Indián, Milo, Tommyboy és Szilvi vacsorázni is szeretett volna, ezért konzervmelegítésbe kezdtek. Ám a nagy készülődésben az egyik káposztakonzerv felhevült, és amikor Tommyboy megpróbálta kinyitni, hatalmasat durrant és mindent beterített káposztával.

Forrás: RTLKLUB

A nevetés után gyors takarítás következett, majd további konzervmelegítés - más módszerrel. "Ez tényleg igaz, szegény embert még az ág is húzza" - jegyezte meg Indián nevetve, majd mindannyian letelepedtek kis asztalukhoz, a menü: székelykáposzta és tea.

A többiek a kis balesetből csak a durranást hallották, de nem nagyon foglalkoztak vele, Frenki a nappaliban tovább sztorizgatott. A két rab már annál inkább érdeklődött, meg is beszélték a részleteket csapattársaikkal. "Szabadítsatok ki innen!" - kiabálta nekik Ágica, de Tommyboy nevetve csak ennyit válaszolt: "Próbálunk, de látod, hogy nekünk ma semmi sem megy!"

Forrás: RTLKLUB

A rabok tehát maradnak a szolárium előtt, lázadásnak egyelőre nyoma sincs. Jenny és Ágica régi barátaikról beszélgetnek, eszegetnek és alszanak.