Erőpróba

Vágólapra másolva!
A mai első játék több fordulóból áll. Az első fordulóban mindenki bizonyíthatta erejét. A farönköket kellett a fejek felett tartani. 
Vágólapra másolva!

Mindkét csapatban volt legalább egy ember, aki megpróbálta felkészíteni társait. A Szibériában élőknek Leo tartott kiselőadást arról, hogy hogyan is kell ezt csinálni. "Ha már úgy érzed, hogy nem bírod, inkább add át másnak a súlyt, de ne vedd le a kezed a fáról."

Forrás: RTLKLUB

Boksz Ábel Anitával

A Floridában pihenő játékosokat Indián és Tommyboy gyorsan összehívta, és a nagyhajú kioktatta őket, hogy mit kell felvenni: "Csak olyan ruhát, amiben tudtok mozogni, tartani magatokat. Gyerünk bemelegíteni. Karokat, vállakat, gyerünk, gyerünk." A dohányosok - főleg a lányok- még egy cigit szerettek volna, de a két hajcsár nem ismert tréfát: "Nincs cigi, gyerünk karkörzés."

Kint az udvaron egymással szemben álltak az ellenfelek, és megemelték a rönköket. A frontemberek tartották a lelket a többiekben, de pár perc nem telt bele, és a lányok nyafogni kezdtek: "Én nem bírom már, fáj a kezem" . Marcsika és Anett nyomták ezt a legkitartóbban, de a másik csapat Szilvije is neki látott: "Leszakad a karom. Nem bírom."

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy rászólt, hogy akkor ne tartsa, csak hagyja rajta a kezét, majd ők tartják helyette is. Így kicsit pihentethette a kezét, de nem is kellett már sokáig, mert egyszer csak megszólalt a másik sorból az ápolónő: "Jó, én elengedtem".

Ezzel tehát egyértelművé vált, hogy az első fordulót a Villában élők nyerték. A vesztesek puffogva tértek vissza szállásukra a szaunába, és folyamatosan Szilvit ócsárolták, amiért ő pihenhetett.

Persze mindez nem változtat a lényegen, hogy ők ezzel a produkcióval megint annak az esélyét növelték, hogy ma is a szaunában alszanak.