Kié lesz Frenki?

Vágólapra másolva!
Ma mindenkinek új párt kellett választania maga mellé. A lányok most Frenkiért küzdenek. Nem is akárhogy... 
Vágólapra másolva!

Csak emlékeztetőül idézzük fel, hogy eddig milyen párosításban éltek a játékosok VillAmazóniában: Anett-Csaba, Ágica-Leo, Jenny-Tommyboy, Katka-Indián, Marcsi-Milo. Frenki az, akit eddig senki nem választott, szegény nyomorultnak ezért kellett idáig kenyéren és vízen élnie és a szaunában aludnia.

Forrás: RTLKLUB

Most azonban új forduló következik, előtte azonban minden lánynak egyenként a riportszobába kellett mennie és meg kellett neveznie valakit, akivel folytatná a játékot - ám a jelenlegi pár nem lehet. Ágicán kívül minden Villalány a száműzött Frenkit szeretné új párjának.

Marcsikán látszott, hogy egyáltalán nem esik jól neki, hogy Milótól meg kell válnia. Vonakodva mondta ki Frenki nevét, azután mikor kijött ide-oda dobálta magát és azt hajtogatta: "Nem igazság!"

Forrás: RTLKLUB

Később a férfiakat is behívták, hogy ők is válasszanak új párt. Indián, Tommyboy és Csaba is azt mondta, hogy maradjon az, akivel eddig is volt. Ezt persze nem lehet, de ahogy a lányoknak, úgy a fiúknak sem volt könnyű felfogniuk, hogy új párt kéne megnevezni. Végül kiderült, hogy Ágicát és Jennyt két-két fiút szeretné, Marcsit és Anettet viszont senki.