Katka vívódik!

Vágólapra másolva!
Katka bevallotta Ágicának, hogy az utóbbi napokban nem érezte jól magát a bőrében, és olyanokat bántott meg, akiket nem akart. Egyébként pedig nagyon hiányzik neki Justin.
Vágólapra másolva!

Ágica megkérdezte Katkát, hogy mostanában miért nem foglalkozik vele. Egyáltalán nem figyel rá és meg sem hallja, ha szól hozzá.
Katka: - Az utóbbi héten volt egy-két negatív élményem. Voltak olyanok, akiket megbántottam, pedig nem akartam. Most kezdek helyrerázódni. Nem szeretnék beszélni...

Forrás: RTLKLUB

Ágica: - Miről nem?
Katka: - Hát, dolgokról.
Ágica: - Olyan, mintha haragudnál rám...
Katka: - Jaj, már...
Ágica: - Negatív dolgokról van szó? Most gyomoridegem lett, hogy mi van megint.
Katka: - Nincsen semmi, csak sokszor annyi mindent szeretnék mondani neked, de nem mondom. Tudod? Majd, hátha egy kicsit jobban leszek. Nem arról van szó, hogy kevésbé szeretlek. Csak nem tudom, hogy mi lenne a helyes, de rengeteg olyan dolog van bennem, amit nem adtam ki. Sok minden bánt, aggódok a kinti dolgok miatt. Egyfolytában Justinra gondolok.

Forrás: RTLKLUB

Ezután Ágica, Marcsi és Milo egymást kezdték el heccelni. A lányok eltűntették a fiú ruháját, mire a táncos lábú feldúlta az eddigre már rendbe rakott hálószobát. Ágica persze kifakadt és egymást követték a csínytevések, aminek az lett a vége, hogy Milo úgy döntött, Marcsika ne "puncsoljon" neki többet, hagyja békén.

Ezt nyilván nem gondolta komolyan, de a nővérke annál inkább, s minden tőle telhetőt megtett, hogy a fiú ne haragudjon rá. Le sem szállt róla, folyamatosan rajta lógott. Milo pedig tartotta magát. Később Indán és Csaba visszatért a Villába.