Ausztria
ÉLŐ
Franciaország
Vágólapra másolva!
Óvatos optimizmus jellemzi honlapunk olvasótáborát. Nem mindenki bízik abban, hogy Pandora képes lesz földkörüli pályára állítani az űrhajósjelölt Anettkát. Szombaton Sztárbox!
Vágólapra másolva!

A másodiknak kiesett ifjú hölgy eddig leginkább táncos lokálokban és aktfotósok előtt bizonyított, ott viszont szerfelett figyelemreméltó teljesítménnyel rukkolt elő. A kábeltévés kisasszony ellenben gyakran tornázik, tehát - legalábbis az elmosódó, háromdimenziósnak mondott kép tanulsága szerint - formában van.

Forrás: EPA

Ilyesmi lesz... :)

10 ezer voks érkezett és riasztó, hogy 41 százalék véli úgy, hogy Anettka szemrebbenés nélkül elintézi majd a Villa drámai hősnőjét - ugyanakkor 37 százalék gondolja azt, hogy Pandi gatyába rázza a bulvársajtóban gyakran szereplő műsorvezetőt. Utóbbi számhoz hozzáadódik az a 6 százalék, akik úgy vélik, hogy a volt aktmodell olyan remek formában lesz, hogy még az Országház fantomját is kipofozza a ringből. Tíz szavazóból egy úgy gondolja, hogy X lesz a meccs.

Egy-két éve még a nyolcvanas évek nagykeblű popcsillaga, Samantha Fox is megpróbálkozott a boksszal (egy szőke tinilány pontozással elverte), így ideje, hogy a hazai lányok is mutassanak valamit. Egy biztos: Madárnak még nincs mitől tartania...

Közeleg a Sztárbox! Mi lesz Pandorával?

Csúnyán elveri ellenfelét - 3799 szavazat - 37.7 %
Anettka elnáspángolja őt - 4137 - 41.0 %
Elmarad a meccsük - 388 - 3.8 %
Pandi még Dopemant is kiüti - 597 - 5.9 %
Döntetlen lesz - 1160 - 11.5 %

Összesen: 10 081 szavazat

Ma, 16 óra: Chat Jennyvel. Klikk ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről