Bekötött szemmel

Vágólapra másolva!
Vakon kellett egy tálca gyümölcsöt a konyhába vinni, majd illat alapján meghatározni, hogy mi is az. Akinek nem ment, az....  
Vágólapra másolva!

Négy párt alkottak a Villalakók. Anett-Tommyboy, Marcsi-Leo, Frenki-Ágica, Indián-Milo. A páros egyik tagja volt a Gyermek, a másik pedig a Gondoskodó.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Csaba a kert egyik végében elrejtett egy tálcát, amin zöldségek és gyümölcsök voltak. A Gyermeknek bekötött szemmel, csakis Gondoskodója hangjára hagyatkozva el kellett mennie a tálcáig, majd azt bevinni a konyhába, ott pedig lerakni a pultra.

Itt aztán mindent, ami a tálcán volt fel kellett ismerni, de csakis illat alapján. A cél az lett volna, hogy egy percen belül teljesítsék a feladatot, ez azonban senkinek nem jött össze.

Forrás: RTLKLUB

Anett totyogó mozgással próbált Tommyboy hangja után menni, aminek az eredménye az lett, hogy felrúgta a tálcát. Ezzel már ki is estek a játékból.

Frenki-Ágica párosa jól teljesített, de Milo és Indián még jobban. A nyertes Leo és Marcsika lett, még akkor is, ha a lánynak kétszer kellett az orra alá dugni a citromot, hogy felismerje, mert először narancsnak nevezte a gyümölcsöt.

Forrás: RTLKLUB

A szabályok értelmében a kiesett játékosok, valamint az utolsó helyen álló Frenki és Ágica, ma este nyolcig kizárólag zöldséget és gyümölcsöt ehetnek.