MiniValóVilág

Vágólapra másolva!
A Villa életét mától Marcsi, Csaba és Leo határozzák meg. Ők lettek a ValóVilág 3 stábja, kiknek bázisa a mosókonyha.
Vágólapra másolva!

A három szerencsést érte az a megtiszteltetés, hogy feladatokat találjanak ki - naponta négyet - a többiek számára (MiniVillaLakók), s azok megvalósítását is biztosítsák.

Forrás: RTLKLUB

A játék időtartama alatt a Villa területére (nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, szauna) nem léphetnek be, de még az udvaron sem tartózkodhatnak egyszerre a MiniVillaLakókkal. Amíg az egyik csapat a kertben van, a másik a saját területén, lehúzott roló mögött.

Míg tart a MiniValóVilág, addig a két csapat tagjai nem találkozhatnak egymással, a kapcsolatot is csak levelezés útján tarthatják. Ehhez írógépet, levélpapírokat és borítékokat kaptak a mini stáb tagjai.

Forrás: RTLKLUB

A MiniVillaStáb tagjai a szerkesztőségben egy monitort is találtak, s ezen keresztül tudják figyelni a MiniVillaLakók életét, akiknek erről az apró momentumról nincsen tudomásuk.

Első feladatként Katkának és Ágicának egy gyilkos nyomába kell erednie. Egyelőre a szaunában dekkolnak, s várják, hogy a többiek kitalálják a történetet, s elhelyezzék a hátrahagyott bűnjeleket és nyomokat.