Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A győzelem

Vágólapra másolva!
Frenki a Villába vágyott, Tommyboy pedig haza. A nézők úgy döntöttek, hogy Frenki megy haza, Tommyboy vissza. 
Vágólapra másolva!

Mikor Stohl András beköszönt a Villába, Leo megszabadult a védettséget biztosító kék kendőtől.

Ezután a benzinkutast a riportszobába hívták, mert a Villában ő Tommyboy legjobb barátja. "Elvekben szinte megegyezünk, hasonlóan gondolkodunk. Érett férfira vall a gondolkodása" - jellemezte a táncost.

Forrás: RTLKLUB

A Párbaj: Klikk a képre!

Egy valamit azonban ő sem tudott megmagyarázni. Azt, hogy haverja vajon miért rugdosta a mikrofonokat, illetve miért rongálta a kamerákat. "Nála ez kisgyerekes poén volt, amit nem vesz olyan komolyan, ahogy kellene."

Katkának is mennie kellett, hogy szóljon pár szót Frenkiért. "Basszus" - hallatszott a lánytól, amikor Leo szólt neki, hogy András várja.

A kapcsolatukra kérdezett rá a műsorvezető. "Mi már mindent megbeszéltünk, valóban én jöhetek ki ebből rosszul, de azt senki nem látja, hogy ha kettesben vagyunk, hogy viselkedik velem. Amennyire kemény, annyira laza, amennyire durva, annyira érzékeny. Kötődöm hozzá" - jelentette ki a ceglédi szőke.

Mikor újra mindenki a kanapén ült, a lakók megnézhették a játéktól már elbúcsúzott lakók galériáját. Kicsit mindenki elérzékenyült, a fiúktól pedig megkérdezték, hogy a képeket látva ki miatt szorult össze a szívűk. Tommyboynak Jenny láttán, Frenkinek pedig még mindig Szilvi miatt.

Buci rátért arra, hogy vajon a két fiú kapcsolatában mikor következett be az a törés, amelynek a ma esti Párbaj lett a következménye. A válasz egyszerű volt a táncos részéről. "Nem is beszélhetünk kapcsolatról. Soha nem közeledtünk egymáshoz."Frenki ugyanezt mondta.

Tommyboyt sokszor vádolták azzal, hogy lustálkodik, nem elég aktív. Ezt meg is nézhette. A kisfilm után természetesen megmagyarázta viselkedését: "Én annyira vagyok éppen aktív, amennyire én úgy érzem, hogy aktívnak kéne lennem."

Elmondhatták azt is, hogy szerintük mennyire változtak meg a Villalét alatt. Tommyboy sok mindent megtanult: "Gyökeresen nem változtam, még inkább erősödött a családszeretetem." Frenki sem változott, csak az utolsó hetekben nyílt meg igazán: "Fontosabbnak tartom az emberi kapcsolatokat."

Forrás: RTLKLUB

Frenki poénjait is bemutatták. Tommyboy közölte, hogy ő is poénos gyerek ám, róla azonban nem volt ilyen gyűjtemény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről