Zokogás éhgyomorra

Vágólapra másolva!
A Reggeli műsorvezetőinek távozása után Marcsika kiborult. Zokogva esett rá az ágyra, ahol Ágicának és Anettnek mondta el bánatát.
Vágólapra másolva!

Két orrfújás és szipogás között hüppögte el problémáját a lányoknak, akik mindent beleadtak, hogy megnyugtassák a párkányi kislányt. Marcsika úgy érzi, őt semmibe veszik, egyetlen egy feladatot sem bíznak rá, a lakók közül már többen is elhagyhatták a Villát egy kis kiruccanásra (EU-Misszió), őt viszont sehova nem küldték, ruhák közül is a legrosszabbakat kapja és ő a legcsúnyább a lányok közül.

Forrás: RTLKLUB

Néha ugyan abbahagyta a sírást és még nevetni is tudott a csajokon, de elég volt egy kétértelmű mondat, vagy egy rosszul hangsúlyozott szó, Marcsika újból zokogásba tört ki. Pedig Anett és Ágica nagyon ügyelt arra, hogy semmi olyan ne hangozzék el, amit csak olaj lehet a tűzre. Le a kalappal előttük, tényleg mindent megpróbáltak.

Forrás: RTLKLUB

Leo és Tommyboy is benézett a hálószobába, ahol persze rögtön vallatóra fogták a lányt, de most nem jött be a benzinkutas 'nincs itt egyáltalán semmi baj, Marcsika' szövege.
Arra azért jó volt, hogy egy lélegzetvételnyi időre Marcsika befejezze a sírást, és Leo szájába rágja, hogy ha a fején pörög, akkor sem mondja el neki bánatát.

Ezt tudomásul véve, a fiúk lassan kikullogtak a szobából, Marcsika tovább pityergett, a lányok pedig tovább vigasztalták.
Kis idő elteltével Milo vette kezelésbe Marcsikát, s úgy tűnt, a párbajozó figyelmessége kedvezően hatott Marcsika háborgó lelkére.