Vágólapra másolva!
Lakóinkat nagyon öröm érte! Mivel mától Magyarország az Európai Unió teljes jogú tagja, ellátogathatnak az EU fővárosába. De nem akárhogy!
Vágólapra másolva!

"Mától Magyarország végre az Európai Unió teljes jogú tagja. Ennek örömére ellátogattok az EU fővárosába, Brüsszelbe. Az utat két csoportban teszitek meg, a csapatkapitányok Leo és Csaba!" - kapták a hírt a VillaLakók, akik először tényleg úgy gondolták, rövidesen egy remek utazás vár rájuk.

Forrás: RTLKLUB

Leo azonban még egyszer felolvastatta a levelet és összehangolt agymunka után rájöttek, itt bizony semmilyen utazásról nem lesz szó. A kapitányok csapattagokat választottak. Leo Ágicát és Katkát, Csaba természetesen Anettet, majd Milót, így a párkányi lány kimaradt, s ez önbizalmának egyáltalán nem tett jót.

Forrás: RTLKLUB

Később viszont - elnézve a többiek kínlódását - mégiscsak rájött, milyen jó is kibicelni. (Marcsika hisztijéről korábban már hírt adtunk.) A csapatnak a Budapest-Brüsszel közötti távolságot a Villa kertjében található szobabiciklikkel kell lenyomnia. Ez összesen 1360,6 kilométer, így egy csoportra 680,03 km jut. Az a csapat győz, aki előbb teljesíti a rászabott távolságot.