Meglepő fordulat

Vágólapra másolva!
Leo tegnap éjszaka teljesen kikelt magából, s lányaink sem rejtették véka alá véleményüket Csabával kapcsolatban. Történt ugyanis...
Vágólapra másolva!

Éjfél előtt egy perccel lakóink a visszaszámláló óra segítségével hangosan visszaszámoltak, majd pontban éjfélkor nagy üdvrivalgásban törtek ki. Kirohantak a teraszra, ahol egy óriás pezsgő és rengeteg lufi várta őket. Megszólalt a Himnusz és a medence szélén állva immár heten énekelték el azt.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: klikk a fotóra!

Rengeteg táncos zenét kaptak lakóink, hogy aktívan és jókedvűen ünnepelhessék Európai Uniós csatlakozásunkat, ám valahogy nem volt kedvük bulizni. Nem bírták megemészteni Csaba döntését, aki a Párbajról nem Tommyboyt, hanem Milót várta vissza. Ezen az egész csapat ledöbbent.

Forrás: RTLKLUB

Leo volt az, aki olyannyira nem tudta türtőztetni magát, hogy egészen egyszerűen 'leszemetezte' a lovászt és sehogyan sem tudta megérteni a cowboy döntését. Ezt nyilván Csaba majd megmagyarázza mindenkinek, de az tény, hogy Tommyboy volt az, aki éjszakákon keresztül edzett a sztárboxra készülő Csabával, s azt se felejtsük el, hogy az akasztói megmérettetés előtt is a chippendale segített neki a felkészülésben.

Csabának egyébként sem volt jókedve és érezve a pattanásig feszült hangulatot, félre is vonult a többiektől. Marcsika megpróbált vele beszélgetni, de lovászunk igen csínján bánt a szavakkal.

Ennek megfelelően lakóink ma reggel hihetetlen nyomott hangulatban ébredtek. Anett csak ült, bámult ki a fejéből, s próbálta megemészteni a tegnap történteket. Ezzel nyilván vannak még így egy páran...