Vágólapra másolva!
Figyelje a villalakók életét akár a nap 24 órájában! A Villa nappalijában zajló eseményeket bárki nyomon követheti INGYEN, de aki kíváncsi természetű és esetleg a háló vagy a fürdő eseményeire, netán szerkesztett felvételekre és videókra is kíváncsi, az egy SMS-be kerül. Így akár egy héten keresztül is nyomon követheti napi 24 órában a Villa minden eseményét. (Az egyhetes hozzáférést biztosító SMS ára bruttó 500 Ft.)
Vágólapra másolva!

Bármilyen probléma esetén:

e-mail: [email protected]
telefonon: 1234

EGY SMS, ÉS NEM MARAD LE SEMMILYEN IZGALMAS VAGY PIKÁNS ESEMÉNYRŐL! HA MÉGSEM LÁTTA VOLNA ÉLŐBEN, ÚGY AZ ÚJRANÉZŐ ROVATUNKBAN ÚJRA MEGTEKNTHETI A LEGÉRDEKESEBB, LEGIZGALMASABB JELENETEKET:

1. Küldjön nekünk egy SMS-t a lenti 2 telefonszám egyikére "VVV" üzenettel (idézőjel nélkül!).
2. Cserébe kap tőlünk egy jelszót.
3. Az interneten a telefonszáma és a jelszava megadásával hozzáférhet bármelyik kamera adásához és az összes fizetős videóhoz. Az SMS szövege: Mindössze három betűt (a "Való Világ Video") rövidítését kell bepötyögnie, így: VVV

Telefonszám: 06 90 633-036 - 72 órás (3 napos) előfizetés (ára: bruttó 300 Ft/SMS)
06 90 635-036 - 168 órás (7 napos) előfizetés (ára: bruttó 500 Ft/SMS)

Figyelem! A fenti SMS-szám egy automata regisztrációs rendszer száma, a hibabejelentéseket nem tudja fogadni. Ha három órán belül nem érkezik meg a kódja, ne küldjön újabb VVV sms-t: írjon az [email protected] címre!

A jelszó

Amennyiben a VVV hívószót elküldte a fenti számra, úgy perceken belül kap tőlünk egy jelszót, amelyet a belépéshez használhat. A 72, illetve 168 óra hozzáférést onnantól számoljuk, amikor a kód önhöz megérkezik.

Belépés

Kattintson az alábbi videocsatornák valamelyikére. Egy új ablak fog megjelenni, amelyben két információt kérünk öntől: a felhasználói nevet és a jelszót.
- A felhasználói név az ön telefonszáma, amiről az emeltdíjas SMS-t küldte. Formája: országkód, körzetszám, hétjegyű telefonszám, például 36301234567.
- A jelszó pedig az a jelszó, amit SMS-ben kapott tőlünk. Írja be ezt a két információt, és máris nézheti a kiválasztott csatornát!

FIGYELEM!

A közvetítések megtekintéséhez az INGYENES, Windows Media Player 9-es verziójára van szükség. Ha Önnek még nincs meg ez a szoftver, innen letöltheti:
- Windows Media Player 9 (Windows XP - 9,9 MB)
- Windows Media Player 9 (Windows 98/Me/2000 - 11,9 MB)

/szoftverbazis/multimedia/egyeb/mpsetupxp.html
/szoftverbazis/multimedia/egyeb/mpsetup.html

Figyeljen arra, hogy a Windows Media Player 9-en helyesen állítsa be a sávszélességet, amin nézni kívánja a videoanyagokat. Lehet választani keskenysávú (modemes) és szélessávú elérés között. Amennyiben ezt nem állítja be magának, úgy szélessávon is előfordulhat, hogy keskenysávú minőségben nézi az adást!

A beállításokat az alkalmazáson a következő módon tudja elvégezni (angol nyelvű alkalmazás): a videolejátszó képernyő bal alsó sarkában található "select now playing options" gombra kattint (szürke négyzet alakú gomb, fehér téglalap rajzzal rajta), majd a megjelenő menüpontok közül a "plug-ins" fülre, és az újonnan megjelenő menüpontok közül az "options"-t választja. Az újonnan megjelenő ablakban a "performance" fülre kattintva a "connection speed" kiírásnál tudja állítani a sávszélességet. Ha így sem működik, elképzelhető, hogy el kell távolítania a korábban telepített videó-néző szoftvert, hogy csak a WMP 9-es fusson.

HA ÖN AXELERO-ELŐFIZETŐ, akkor ugorjon át az Axelero Klub oldalára ahol a 24 órás közvetítéseket és a szerkesztett videotartalmak nagy részét ingyen nézheti. Az Axelero ezzel kedveskedik ügyfeleinek!A Klubba be tud lépni az e-mail címével és jelszavával. (Ha ön Axelero-előfizető, és problémája van a Klubba történő belépéssel, a Klubban megtekinthető videoközvetítésekkel, akkor az Axelero-ügyfélszolgálat tud önnek segíteni.E-mailben: [email protected], telefonon: 1234)

A szolgáltatást mindhárom mobilszolgáltató (Westel, Pannon és Vodafone) ügyfelei igénybe vehetik. A Pannon-előfizetők az EDSZ-keret terhére küldhetnek emeltdíjas SMS-t. Bővebb információ a szolgáltató honlapján.

A videocsatornák
Szerkesztett csatorna 1
Szerkesztett csatorna 2
Nappali - ingyenes!
Fürdő
Hálószobában

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jelen felhasználási feltételek az emeltdíjas SMS ellenében vásárolt, a Való Világ 3 című televíziós műsorról készített és az origo Való Világ-oldalán megtalálható (url: http://valovilag.origo.hu/index.html) videofelvételek felhasználását szabályozzák. A kamerák felvételeinek, valamint a szerkesztett videotartalmaknak a megtekintésére SMS-n keresztül történő fizetésével ön elfogadja jelen felhasználási feltételeket.Az emeltdíjas SMS-sel történő fizetés önt kizárólag a kamerafelvételek és szerkesztett videofelvételek megtekintésére jogosítja. A felvételek számítógépre történő lementése, illetve mások számára is elérhetővé tétele nem megengedett, szigorúan tilos. Tilos továbbá bármilyen formában történő viszontértékesítése a fent említett kamerafelvételeknek és szerkesztett videotartalmaknak. Amennyiben jelen felhasználási feltételeket nem tartja be, úgy az Axelero Rt. - ön, valamint a jogtalanul birtokolt felvételek közzétételének lehetőségét biztosító fél, tárhelyszolgáltató ellen - jogos érdekei érvényesítése céljából a hatályos jogszabályi előírások szerinti valamennyi szankcióval élni fog, beleértve bűntetőeljárás kezdeményezését is.

FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS A MŰSOR VÉGE ÓTA NEM ELÉRHETŐ, ÍGY AZ SMS KÜLDÉSE IS FELESLEGES!