Segal a Villa harmadik lakója

Vágólapra másolva!
23774 szavazattal a beszavazó show fenegyereke, a motorőrült miskolci vállalkozó, Segal nyerte el a nézők szimpátiáját. Bár a stúdióban a három jelölt közül ő volt a legcsendesebb, könnyűszerrel győzött Ákos és Zsuzsa felett.
Vágólapra másolva!

Elsőként a 4367 kezdőszavazattal rendelkező Ákos érkezett a stúdióba, aki bemutatkozó filmjében a családot helyezte előtérbe, és ezt hangsúlyozta élőszóban is. A győri vállalkozó szabadidejében nem csak az extrém sportokat kedveli, de időnként saját hip-hop bandájával is fellép. Ezt igazolandó, gyorsan el is rappelt néhány sort a kifejezetten a bemutatkozó klipjéhez készült legújabb szerzeményéből. Lilu kérdésére kifejtette: "Az az igazi barát, aki akkor is melletted van, amikor a szekér nem megy." Ákos azt is elárulta, barátnőjével megegyeztek, a Villa nőnemű lakóival meddig mehet el, ám mikor Lilu a részletekről faggatta, csak annyit mondott: "Szavazzatok be, és megtudjátok, hol a határ!"

Forrás: RTLKLUB

Zsuzsa 4581 szavazat birtokában lépett a stúdióba és nem rejtette véka alá, hogy annyira pörög, hogy végig tudná beszélni az egész műsort. Erre persze a komoly bohóc-gyűjteménnyel rendelkező egyedi lánynak nem volt alkalma, annyit azonban elárult, kedvenc könyve, a Fekete harisnyák a szex miatt bilincseli le annyira.