Tabula rasa

Vágólapra másolva!
Az első két beszavazó show alkalmával a tévénézők legyintettek a hétköznapibb, átlagosabb karakterekre és az extrémebb, különösebb foglalkozást űző jelöltek mellett voksoltak. A holnapi beköltözés után mindenki tiszta lappal indul, nem számít, mit tett a múltban - csak a villabéli élete, reakciói és kapcsolatai fontosak.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A nézők szavazatait akceptálni kell és nálunk mindenki tiszta lappal indul. Vasárnap a korábbi sztriptíztáncosnő, az igen szorgalmas és fiatal kora ellenére komoly szakmai múlttal rendelkező aktmodell, Pandora lett a győztes, holott jó esélye volt egy diplomás ifjú titánnak és egy kalandor természetű, vagány fiúnak is a bekerülésre.

Forrás: RTLKLUB

Tegnap szegény Kleo már rögvest az elején csúnyán lemaradt, a további harc során szinte csúzlival küzdött ballisztikus rakéták ellen. Hiába volt egy-két jó beszólása, mely sejtetni engedte csípős, konfrontálódni hajlamos természetét, ő hamar bukott. A nézők pedig dönthettek, hogy a dekoratív szőke lányt, az ötödéves egyetemistát küldik be másodikként, vagy a szintén az éjszakában fel-feltűnő, chippendale-táncosként dolgozó Tommyboy mellett voksolnak.