Bűnös élvezetek

Vágólapra másolva!
Amikor az ember nem tud magával mit kezdeni, akkor jön el a nagy zabálások ideje. Tükör láttán, pedig a nagy szörnyűlködéseké. 
Vágólapra másolva!

Megvolt a ma esti szauna, fürdőzés, és persze a kihagyhatatlan szolárium is. Aztán következett a döglés a nappaliban, majd az "ugyanmár mit csináljunk" probléma.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Természetesen ilyenkor kell valami nagyon finomat enni. Marcsi kezdeményezte a vacsora készítést, amire mindenki felhördült, hogy "atyaég már megint enni fogunk, és azt aztán tényleg nem kéne, mert el fogunk hízni", de gyakorlatilag mindenkinek ott ült a szemében a "mégis mikor lesz már kész" kérdés. Hogy a folyamat gyorsuljon, szinte mindenki a konyhában termett.

Forrás: RTLKLUB

Friss fotók

Gyorsan előszedni tányérokat, megmelegíteni a tésztát, sajtot reszelni, de volt aki még így sem bírta ki. Katka még alig törölte le szája széléről, a zsírszegény joghurtja maradékát, máris könyékig benne volt a paradicsomos mártásban.

A két agyon tetovát, Segal és Indi, gyümölcsöt pucolgattak maguknak előétel gyanánt. Ágica felvetette, hogy nemsokára bizony az a torta is fogyasztható lesz, amit Szilvi készített. Marcsi erre megjegyezte, hogy őt ez is izgatja. A cserfes kórházi személyzet nagy izgalmában felpattant a mérlegre, és elfehéredve állapította meg, hogy mióta bejött -10 napja- 3 kilót hízott.

Hogy visszanyerje színét gyorsan rácuppant a süteményes tányérra, és pakolt rá több leheletnyi tejszínhabot. Így tett a többi lány is. Támaszkodtak a konyhapultnál, keseregtek a felszedett kilókon, és tolták befelé a kalóriabombát. Úgy látszik lakóink már nem tudják visszafogni a bűnös élvezetek halmozását.
Persze az is lehet, hogy csak kifogytak az ötletekből, és unalmukban esznek folyamatosan.