Vágólapra másolva!
Egyre jobban összebarátkozik Marcsival, sokat viháncolnak együtt, kiválóan érzik magukat a másik társaságában. Prognózisunk szerint egy hónapon belül elcsattan az első csók. Milo a tizennyolc évesek magabiztosságával vall a nőkről, a csajozás technikáiról és a szerb népszokásokról.
Vágólapra másolva!

- Nagyon csajozós típus vagyok, vagy inkább régen voltam az. Mostanában nem. Vágyom egy hosszabb kapcsolatra. Lementünk a diszkóba és nekiálltunk: ki tud több csajt felszedni? Egy nő egy pont. Én inkább most pörgöm ki magam, nem később. Házasság, meg hasonló téma - meséli. Marcsi csak néz, néha kuncog.

- Mennyiségileg sokat szexeltem már. Nyolcvanötben születtem. Öt nővel voltam - de velük sokat! - folytatja Milo. Marcsi szemei egyre kerekednek.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: klikk a képre!

- Tesómnak kék szeme van, hegyes orra. Sokak szerint hasonlítunk, sokak szerint nem. Tesóm vitt el táncolni, elsőre nem akartam. De már nem tudom elképzelni nélküle az életemet. Nagyon szeretek táncolni, ott van az összes haverom. A szerb karácsonyt is tánccal ünnepeljük. Ott nincs névnap, de mivel a magyar szokásokat is tartom, minden ünnepből kettő van. A szerbeknél van egy szokás, hogy Szenteste kivágnak egy tölgyet. A fa nem érintheti a földet és mi sem a kezünkkel, így kesztyűben kell vinni. A fát elvisszük a templomkertbe és éjjel ott meggyújtjuk. Akinek sikerül átugrania a tüzet, az szerencsés lesz. Reggelig őrizni kell a tüzet - mesélt a tradíciókról az ifjú legényke. Közben Marcsi egyre szerelmesebben nézi, az ő szívében már éledezik az a sokat emlegetett tűz.