Vágólapra másolva!
Mennyei vacsora készül Szilvi vezényletével. Minden lánynak megvan a maga feladata, Tommyboy pedig sürgeti őket.  
Vágólapra másolva!

A délutáni napozás után egy kis punnyadás következett volna, de egyszer csak Robbie Williams hangja törte meg a Villa csendjét. Erre szinte mindenki felpattant és őrületes táncba kezdtek a teraszon.

Forrás: RTLKLUB

Ettől a lányok annyira felébredtek, hogy utána a henyélés helyett a konyhába mentek, és kollektív főzésbe kezdtek. Rakott krumplit készítenek, így hát mindenkinek megvan a maga dolga.

Pandi hagymát szeletel, Jenny mosogat, Szilvi a krumpli sorsát intézi, Katka pedig a tojásokat keményíti. Tommyboy az egyetlen a fiúk közül, aki folyamatosan felügyeli a főzést. Persze csak addig, amíg ezt Szilvi meg nem unja, és rárivall: "Te mit csinálsz itt?"

A táncos békés természetű, úgyhogy nem nagyon vitatkozik, kicsit arrébb áll, de nem hagyja el a központot. Szilvi azon kesereg, hogy nem hallgatták meg a tejfölös imájukat a stáb tagjai, ezért kénytelenek lesznek lemondani a finom kiegészítőről.

Forrás: RTLKLUB

Ki alszik szebben?

A Villa többi lakója éppen a gyomrát edzi, tehát ki itt, ki ott fetreng, kínosan ügyelve arra, hogy mozdulni se kelljen, csak ha majd elkészül a vacsora.