Vágólapra másolva!
A VV2 Zsoltikája éppen most esett át egy mandulaműtéten, de azért nyomon követi a VV3 eseményeit. Szilvi a kedvence, Indiánt nem szereti. 
Vágólapra másolva!

- Szoktad nézni a VV3-at?
- Igen. Szoktam, és igen érdekesnek találom a bent lévő embereket.

- Ki a kedvenced?
- Szilvit nagyon szeretem, mert igazán jól látja a dolgokat. Igaz, hogy néha túlzásokba esik, de nem fél kimondani amit gondol. Pandora ugyanez, csak ő jobban taktikázik. Csabát is kedvelem és Ágicát is.

Forrás: RTLKLUB

- Van olyan akit egyáltalán nem kedvelsz?
- Igen. Leót például egy nagy taktikázónak tartom. Ő a legelejétől kezdve mindent tudatosan csinál. Ágicával való viszonya is csak játék. Segalt nagyon nem bírtam. Örültem, hogy kiesett. Az igazság az, hogy túltaktikázta magát. Kiválasztotta a szerinte leggyengébb embert, és a sors fintora, hogy éppen egy "gyenge" ember ellen veszített.

- Te tudnál együtt élni ezzel a társasággal?
- Hát, van akivel egy szót sem váltanék. Például Indiánnal. Szerintem ő egy nulla. Azt hiszi, hogy azért mert külsőre más, mert tele van tetoválásokkal, meg hosszú a haja, azért ő egy karaktert képvisel. Pedig ez nem igaz, szerintem semmit nem csinál.

- Mióta kijöttél a Villából, írtál egy receptkönyvet. Mekkora sikere lett?
- Igen jól fogy, és ennek nagyon örülök. Lehet, hogy lesz folytatás, még nem tudom. Most éppen egy mandulaműtéten estem át, ezért két hétig itthon leszek. Mivel a munkahelyemet otthagytam, még nem tudom, hogy mi lesz ezután.

- Magánéleted hogy alakult amióta kijöttél?
- Minden változatlan. Ez egy stabil kapcsolat.

- A VV2-ből tartod valakivel a kapcsolatot?
- Szoros kapcsolatom senkivel nincs. Békával szoktam összefutni, de a múltkor például Sziszivel is beszéltem.