A két betű vihara

Vágólapra másolva!
Tegnap Szilvi képeslapján a család üzenetein kívül szerepelt egy aláírás, mindössze két betű: "Zs." Ez még Frenkit is felzaklatta, ma erről kérdezte a furcsa pár mindkét tagját a VillaNővér. 
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Nagyon örültem, hogy írt nekem az anyukám, a testvérem, és hát rajta volt ez a bizonyos aláírás: "Zs." Ez fontos volt számomra, hiszen mindenki tudja, hogy amíg mi külön voltunk a Ferivel a Villába költözés előtt, és lelki társra találtam benne, és ez nem múlt el teljesen, ő igazán elfogadott engem és felvállalt, nem úgy, mint egyesek.

- Anyukám odaírta Frenki nevét és sok-sok kérdőjelet tett mellé, és ez azt jelenti, nem érti, hogy miért vagyok vele, azok után, ami korábban történt. Azt hiszem, neki értenie kellene engem. Azt, hogy "Zs"-vel leszek, vagy Frenkivel, az nagyon sok mindenen múlik. Ez most az a helyzet, hogy semmi szín alatt nem mondanám neki, hogy távolodjon tőlem. Nem adom fel. Én bejöttem ővele, és vele fogok kimenni.

- A magánéletem sosem volt rózsás, a szüleim válása óta igazán zaklatott a magánéletem. Az igazi gondok úgy tizenkilenc éves koromban kezdődtek. Másokban nem találom meg az igazit, úgy neveltek, hogy mások magas elvárásait kellett teljesítenem, és ez bennem van, és tiszteletet és megbecsülést várok azért.

- Én nem kérdezek Feritől semmit, felesleges. Nem akarok, tudni semmiről, amit esetleg eddig nem tudtam, voltak neki is más kapcsolati mellettem, és nem is akarom a dolgait zavarni. Ha menni akar, menjen. Én szeretem őt. Ha nem szeretném, akkor már százszor otthagytam volna.