Katka félrelépett

Vágólapra másolva!
Tegnap este a klipforgatás hevében Katka rosszul lépett, és kificamodott a bokája. A fiúk jó ápolónak bizonyultak, a lányok rá sem hederítettek.  
Vágólapra másolva!

Frenki rögtön karjaiba vette a szőkeséget és bevitte a kanapéra. Ott Tommyboy megvizsgálta a sérült testrészt és közölte, nincs komolyabb baj. Katka elsántikált a fürdőbe, gyorsan megmosta a lábát, hátha meg kell vizsgálni.

Forrás: RTLKLUB

Klippforgatás

A zuhanyzóból most Indián vitte ölben Katkát, a kanapéra fektette, párnákat rakott a lába alá. Csaba, Tommyboy és Leo is érkezett, borogatást hoztak és kisebb konzíliumot tartottak.

A lányok közül csak Szilvi kukkantott be, aki arra próbálta buzdítani a szőke lányt, hogy menjen táncolni. Válasz helyett a sérült sírva fakadt, mert rosszul esett neki Szilvi megjegyzése: "Láttam, hogyan esett, ennyire nem fájhat neki."

Forrás: RTLKLUB



Jenny hozta a hírt, hogy a tizenkét lakónak vissza kell térni a munkához, ő azt is megkérdezte, hogyan érzi magát a kis beteg. Katka egyedül maradt és megpróbálta magát kényelembe helyezni.

Később kivitték orvoshoz, majd nemsokára gipszelt lábbal és mankóval érkezett vissza átmeneti otthonába. Megint csak a fiúk voltak azok, akik érdeklődtek, hogy mi a helyzet.

A lány lába nincs eltörve, de pihentető gipszbe kellett tenni, ugyanis csúnyán meghúzódott.