Frenki nem Szilvit várja

Vágólapra másolva!
Frenki nem lepődött meg azon, hogy Szilvi lett a kiválasztott. Próbál mellette lenni, de azt szeretné, hogy a lány ne jöjjön már vissza. 
Vágólapra másolva!

A Villanővér arról kérdezte Frenkit, hogy mit szólt ahhoz, hogy régi kedvese lett a kiválasztott. "Valamilyen szinten nem lepődtem meg, mert volt egy ilyen sejtésem, hogy a Szilvi lesz az egyik, de én holtversenyre számítottam közte és Csaba között. Szilvi is három jelre gondolt, de a Leóban csalódott, mert tőle nem várta ezt. Fájt neki. Tudom, hogy ki kéne állnom mellette, ki is fogok, de nem fogom túljátszani a szerepemet".

Forrás: RTLKLUB

Szorgos hangyák


Erre a kijelentésre egyből jött a kérdés, hogy talán nem szívből jönne a segítségnyújtás? A fiú habozott. "Szívből jön, de nem nagyon tudunk mi arról beszélgetni, hogy mi lesz velünk. Mellette leszek, de félre vezetni nem akarom. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy mi újra kezdjük. Én le akarom zárni ezt a kapcsolatot, ember módjára. Tudom, hogy megnyugtatja, ha este összebújunk, de nem akarom, hogy azt gondolja van jövőnk."


Felmerült a kínos kérdés, hogy vissza várja-e Szilvit a párbajról. Érdekes volt a válsz, még érdekesebb a magyarázat. "Őszintén azt szeretném, hogy ne jöjjön vissza, mert nem jövök ki vele. Lehet, hogy ez önzőség, de ahogy mások sem, én sem szeretem az érzelmi kitöréseit, azt ahogy néha beszél, amit beszél. Jobban szeretném, ha kint maradna. Rajta is ezt látom. Tudom, hogy egy néző szemében ez nem szimpatikus, sőt neki sem lenne az, de azt mondaná, hogy nem csalódott bennem. Őszinte embernek tartom magam, és nem szeretnék vele itt lenni. Nem jó ez így. Én már lezártam ezt kettőnk között, de így nem lehet. Ezt ő is tudja, érzi, sejti, külön nem kell mondanom".


Ha már ilyen szépen megfogalmazta a dolgot a Villanővér megkérdezte, hogy mit mond majd arra, hogyha megkérdezik kit vár vissza: "Szilvit mondanám". Rögtön felhívták a figyelmét arra az apróságra, hogy az előbb az őszinteségről volt szó, meg arról, hogy nem akar Szilvivel élni.

Kis szünet következett, majd finomítás: "Akkor most meghazudtoltam saját magam? Nem tudom. Attól is függ, hogy ki fog menni. Szerintem Csabit és Jennyt fogja kihívni. Ha Jennyvel megy, akkor őt várom vissza, ha viszont Csabával, akkor nem."