Leo és Szilvi

Vágólapra másolva!
Mint az már ismeretes, Leónak és Szilvinek vannak lezáratlan dolgai. A benzinkutas néhány dolgot tisztázni próbált. 
Vágólapra másolva!

Csak emlékeztetőül: Az utolsó kiválasztásnál Leo Szilvire rakta a jelet, mert zavarta, hogy pár nappal azelőtt Szilvi megbántotta Ágicát. Ezzel a tettel hozzájárult ahhoz, hogy ma este a közönség a szőke lányt láthatja párbajozni.

Forrás: RTLKLUB

Akkor Szilvi mérhetetlen csalódottságának adott hangot, és mint később megtudtuk egy éjszakát végigsírt a fiú miatt. A kihíváson mégsem új ellenségére tette a zöld kendőt, ezt pedig azzal indokolta, hogy ő nem fog valakit csak azért megbántani, mert az a valaki előzőleg megbántotta őt.

Az esethez az is hozzátartozik, hogy Ágica - aki miatt a jel felkerült - igencsak elmarasztalta a szomorú oroszlánt tette miatt, mondhatni nem annyira fogta fel, hogy mi miért történt. A kihívás után Leo nagyon sokat törte a fejét a történteken és meg is állapította, hogy: "Olyan embernek akartam jót, aki magasról sz..rik az egészre, és egy olyan embert bántottam meg, aki bízott bennem".

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Mindezek tudatában érthető, hogy Leo mégegyszer megpróbálta tisztázni a köztük lévő viszonyt és elmondta, hogy ugyan nem a lányt várja vissza, de örülni fog neki is.

Leo: - Értelemszerűen Csabit fogom mondani, de ez nem neked szól, hanem neki. Közel került hozzám. Egy szimpatikus, tisztességes ember, azért mondom őt. Én, mint ember és mint nő csomó mindent tisztelek és értékelek benned. Nem akarom, hogy azt hidd, hogy én nem szerettelek. Egyáltalán nincs így. Bármeddig el tudnék veled itt élni, sőt! Néha még jóban is vagyunk. Azt látom, amikor ölni tudnál. Ez természetes dolog.
Szilvi: - Nem. Ez akkor van, ha bármiféle érzelmi viszonyról van szó. Engem csak így lehet felidegesíteni.
Leo: - Ha visszajössz, örülni fogok, de Csabának jobban örülnék.
Szilvi: - Én neked elmondtam szerdán mindent, úgyhogy nincs mondanivalóm.
Leo: - Igen. Furcsa lesz, amit mondani fogok, de jólesett.