Vágólapra másolva!
Ma van Leo születésnapja, ahogy azt már mindenki tudhatja. A lányok már napok óta csak ezzel foglalkoznak.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Az esti üzenetek után Leo és Ágica a hálószobába vonult, ahol aktív évődésbe kezdtek. Olyanok voltak, mint egy igazi szerelmespár. Pattanásnyomogatás, szőrtelenítés és egymás testének (ruhában) felfedezése. Bármennyire is kellemes volt a hangulat, Leo sehogyan sem tudta rávenni Ágicát, hogy szabaduljon meg a melegítőjétől. Hiába kérte, hogy legalább az alsóját vegye le, a vágyott lány nem engedett a huszonegyből. Minden második mondata az volt, hogy most már megy lefeküdni, de csak nem akaródzott neki átmászni a saját ágyára. Folyamatosan ölelgették, szeretgették egymást. Leo azt kérdezte a lánytól, hogy miért nem lehetett ez mindig így? Sokkal szimpatikusabb volt neki így Ágica. Valahogy most vette a poénokat, nem sértődött meg minden második mondaton.

Aztán voltak még ketten, Katka, és a neki segítő Marcsi, akik csak vele foglalkoztak, pontosabban az ajándéktakaró varrásával. Éjjel kettőkor még nem készültek el vele, ezért aztán reggel korán keltek, és nyolcra befejezték, utána még reggelit készítettek elő, egy kicsit pakolgattak, így várták, hogy felébredjenek a többiek is.

Az ébresztőzene kemény house volt, talán Leo kedvéért, de az nem került elő olyan gyorsan. Az ünnepelt azzal kezdte a reggelt, hogy Katkát letolta, azért, mert csak ő nem kérdezte meg, milyen volt a vacsora, meg hogy elárulta másoknak is a szülinapját. Hamarosan alighanem meg fog bocsátani.