Kritikus VillaLakók

Vágólapra másolva!
A Blikkben ma az egymásnak írt üzenetek szerepeltek. Szerencsére nem volt sértődés, sőt! Egy-két lakó nagyon vicces sms-t küldött társainak. Vagy magának.
Vágólapra másolva!

Először Jenny olvasta fel az egymásnak írt üzeneteket a nappaliban, aztán a dolgos lányoknak is beadták a Blikket a Riportszobába. Katka és Marcsi ekkor még javában varrta Leo meglepetés takaróját. Nem lazíthattak, hiszen holnap reggel kilencre készen kell lennie az ajándéknak.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: klikk a képre!

Összességében Jenny sutaságát, Leo okoskodását, Indián hosszú haját, Marcsi nyavalygását rótták fel egymásnak lakóink. Indián és Leo bölcs megállapítást tettek az üzenetek felolvasása után: "Most elmondom nektek, ebben igaza van Leónak! Ugyanazt írtuk egymásnak, amit kintről kapunk."
És ebben nekik tökéletesen igazuk van.

Forrás: RTLKLUB

- Anett néha egy kicsit kedvesebben is szólhatnál az emberekhez, mert egy-két alkalommal fennakadtam a válaszaidon.
- Milo és Marcsi több toleranciát kérnék tőletek az "ágyban történő dolgokkal" kapcsolatban, kicsit idegesítő. Vonuljatok félre néha valahova, vagy zavarjátok ki a 2 csajt az ágyatokból, és várjátok meg, amíg mindenki elalszik!
- Jenny! Nem kell minden szavad után vihogni, és a többieket felébreszteni. Figyelj oda. Köszi. Cs.
- Leo, nagyon jó dolog hogy vannak ötleteid és kreatív is vagy, de nem muszáj mindent hangosan elmondani, mert lehet, hogy feladat lesz belőle. Wild West.
- Leo! Túl sokat idegeskedsz, túl sokat rágódsz apró dolgokon fölöslegesen! Csak magadat teszed tönkre! Nem szabad! Élvezd a játékot, szórakozz, lazíts és örülj, hogy itt lehetsz, szerencsés ember vagy!
- Frenki! Elég a sok hülyeségedből! Legyél komolyabb! Én egy fiatal, csinos, gazdag, egzotikus arcú, félvér, bombázó csaj vagyok, ha kijössz, szétszedlek!