Leo szenved

Vágólapra másolva!
Leónak ma alig hallani a hangját. Egyes lakótársai szerint ez nem is olyan nagy baj. A némaság oka, hogy a fiút komoly gondok gyötrik.
Vágólapra másolva!

Ágica főzőcskézés közben megpróbálta szóra bírni párját, de inkább ne tette volna! Leo először teljes elutasítással reagált, majd Ágica unszolására elmondta, elege van lakótársaiból, unja a felületes beszélgetéseket, nem tud mulatni a primitív, szexközpontú beszólásokon, és egyáltalán nem érzi jól magát mostanában.

Forrás: RTLKLUB

Ágica együttérzés, megértés, simogatás, puszi vagy csak néhány jó szó helyett jól leteremtette Leót, amiért meg sem próbál beilleszkedni, közeledni, beszélgetni. "Nincs kedvem. És az újság is sz.r lett, csak nem akartam szólni, mert annyira nem érdekes. Semmi értékes nincs itt, a Villában." - Leóból ekkor már ömlött volna a panasz, ha barátnője végighallgatta volna. Ágica viszont jobban szeret beszélni, mint hallgatni, ezért tovább ecsetelte nézőpontját, s tanácsokat adott a fiúnak, hogyan érezhetné jobban magát. Leo ekkor úgy érezte, jobb, ha magára hagyja a felbőszült lányt, akinek természetesen ez sem tetszett: kikérte magának, hogy Leo nem segít neki a konyhában.

Forrás: RTLKLUB

Leo tehát egyedül maradt a problémájával. A vacsorából nem evett, inkább az asztalnál ücsörögve rajzolgatott. Később a leheveredett az ágyára és maga elé bámulva tűnődött a megváltozhatatlanon.