Csaták előtt

Vágólapra másolva!
A párt- kampányok már csak ilyenek. A szó veszélyes fegyver: néha visszafelé sül el a gondosan megírt beszéd is.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Marcsi megsértődött Katka erős szavain, amik mögött - tudjuk, jogosan - Leót is ott érezte. Azt kifogásolta, hogy régi problémákat hoznak fel, és igazságtalanul, mert mások is csinálnak ilyet. A többiek nem győzték csitítani, hogy ez csak egy játék, amit Milo megnyerően oldott meg, míg Katkáék csak sértők voltak. Anettel megbeszélték, mi lehet majd odakint, a területi képviselő bíztatta, ne féljen, ne figyeljen a z ellenfél drukkereire, csak a saját barátaiból merítsen erőt. Marcsi, miután megnyugodott, kifejezte háláját a deszki srácnak, csókolgatta, és neki külön ígért egyet: "imádlak bébi, oda fogok feküdni melléd minden este, ha visszajövök."

A másik oldalon Leo is észlelte a kudarcot, és mint mindig, most is nagyon mellre szívta, hosszú ideig szitkozódott: "Mi komolyan vettük, hiszen direkt oda lett írva, hogy ne vicceljünk. Ők meg hülyéskednek, és mi jön ki belőle? Hogy ők a jófejek, Leóék meg a bunkók. Most megint csak én égettem le magam."

Frenki és Csaba próbáltak tiltakozni a döntés ellen, hogy egymással kell bokszoljanak, ezt azonban újra elutasították. Továbbra is ezen idegeskednek, most már hülyeségnek tartják az egész sztárbokszot. "Különben is, melyikünk a sztár? Mert Tommmynak még könnyű, hogy ő a Tomi sztár, de ki hallott olyat, hogy Frenki sztár, vagy Csabi sztár?"