Elmebajnokság

Vágólapra másolva!
A MiniValóVilág játékot hihetetlenül élvezi mindkét csapat. Jobbnál jobb feladatokat talált ki a stábbá avanzsált három lakó.
Vágólapra másolva!

Első körben Katkának és Ágicának egy bonyolult gyilkossági esetet kellett felgöngyölíteniük. Az alap sztori (ami persze csak fikció) a következő volt: Frenki megerőszakolta Anettet.

Miközben a két lakó az ágyon harcolt egymással, Milo disznósajtot evett és a lány fiókjából ellopott egy cigarettát. A teraszra menet elejtett néhány darabot a sajtból, majd kint a legnagyobb nyugalommal kezdte el szívni a blázt.

Forrás: RTLKLUB

Anett feldúlva rohant ki a kertbe Milóhoz, akit egy rövid test-test elleni küzdelem után megölt. A szőkeség ezután - hogy ne hagyjon nyomokat - levette és lemosta a cipőjét, a fiatal fiú pólóját (ami véres volt) pedig bedobta a szennyesbe, s a gyilkos kést is elrejtette.

A két lány először nagyon jó nyomon volt és úgy tűnt, igen hamar összeáll nekik a sztori. De mivel az eldugott felsőt és a tornacipőt sem találták meg (pedig a lakók direkt vizesen hagyták, hogy jól feltűnjön nekik) egészen más irányba haladt a nyomozás.

Forrás: RTLKLUB

Mikor vallaniuk kellett a gyilkosról, Frenki és Marcsi nevét mondták. Így sajnos, nem nyertek. Ezután a többiek részletesen elmesélték nekik a történetet, amin jó nagyot nevettek, majd lépésről-lépésre végig vették, hol hibáztak.

Még javában a nyomokkal és a bűnjelekkel voltak elfoglalva, mikor a MiniVillaStáb már újabb feladaton törte a fejét. Rövid idő alatt ki is alakult a következő játék.