Elmaradt kijelölés

Vágólapra másolva!
Ma is hosszú időt vett igénybe, hogy a lányok kellőképen felkészüljenek a kijelölésre. Mint az már ismeretes, hiába tették. 
Vágólapra másolva!

A MiniVillaStáb a mosókonyhában, a MiniVillaLakók pedig a nappaliban készültek a kijelölésre. Ágica Anett és Katka ma is sok energiát fektettek abba, hogy csinosan álljanak este ország-világ előtt.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Marcsika, aki helyzeténél fogva kicsit kevesebbet tudott magával törődni duzzogott, hogy milyen dolog az, hogy neki melegítőben kell megjelennie. Leo azzal próbálta megnyugtatni, hogy ő is hasonló szerelésben áll majd a tábla elé.

Ezzel a magyarázattal azonban nem sikerült lehűtenie a dühös lányt, sőt csak tovább ingerelte. Az ápolónő ugyanis kiakadt, hogy Leo miért feltételezi, hogy neki is megfelel ugyanaz, ami a fiúnak. Szó szót követett és csakhamar kiabálás lett a vitából, majd ahogy mindig, Leo annyiban hagyta a dolgot.

Ezután már csak arra vártak, hogy mehessenek a nappaliba a többiek közé és kezdetét vehesse a hatodik kiválasztás. Mint azt már hírül adtuk az este folyamán, erre különböző technikai okok miatt nem került sor, erről a Villalkók is kaptak egy levelet.

Forrás: RTLKLUB

Érdekes, hogy már sokszor eljátszottak a gondolattal, hogy mennyire jó lenne, ha elmaradna egy ilyen esemény, most azonban azonnal lázadni kezdtek. "Ezért öltöztünk fel? Hát köszi szépen." - kezdte Anett és Ágica.

Tommyboy folytatta. "Fogadjunk, hogy ezt direkt csinálták. A manók már rég tudták, hogy ma nem lesz semmi, mégis hagytak minket itt ücsörögni." - mondta ezt úgy, mintha legalábbis egy nagyon fontos dolgot halasztott volna el a mai kiválasztás miatt.

Anett kontrája volt a legviccesebb. "Persze, hogy tudták. Sőt, a nézők is tudták, hiszen a tévéújság két héttel hamarabb megjelenik. Abban biztos benne volt, hogy ma nincs adás." - fejezte be okfejtését a szőke lány.

Hosszasan puffogtak még, képtelenebbnél képtelenebb ötletekkel magyarázták az este történéseit, egyedül a technika ördögére nem gondolt senki.