Élő szobrok a Villában

Vágólapra másolva!
A Villa szoborkertjében életre keltek a szobrok. Mindegyikük önálló életbe kezdett, ezért a Szoborügyi Hivatal kirendelt két szoborőrt, hogy rendet tegyen a kertben és vigyázzon arra, hogy a szobrok mozdulatlanok maradjanak.
Vágólapra másolva!

Anett, Marcsi, Milo és Leo szobrok, Katka és Csaba szoborőr. A rakoncátlan szobrok gongszóra megmerevednek, és a következő gongszóig abban a pózban kell maradniuk.

A két szoborőrnek beszólásokkal, mozdulatokkal kell provokálnia a szobrokat, akik az őröket kijátszhatva ugyan megmozdulhatnak, de a pózukon nem változtathatnak.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi szoborként is nyafogott, mert hol az orra, hol a füle, hol a homloka viszketett. Katka készséggel segített neki megvakarni az orrát. Milo a kényelmetlen pózra panaszkodott, Anett pedig a szabályokat firtatta.

Katka keményen felügyelt, még a napszemüvegét sem vette le, hogy a szobrok ne lássák, éppen melyik irányba néz. Leo csendben vetette alá magát a feladatnak, és akkor sem mozdult helyéről, amikor már a második gongszó is elhangzott.

Miután tisztázták a szabályokat, újra megszólalt a gong, a szobrok újra megmerevedtek. Marcsi szerencsétlenségére éppen a fürdőszobában fésülködött. Gondolhatta volna, hogy remek védett helyen érte a gongszó, de nem.

Csaba végig mellette állt, üdítőt próbált a fejére önteni, majd fogkrémmel ijesztgette. A megpróbáltatások után rögtön Milo karjaiba vetette magát, ám ekkor újra megszólalt a gong...