Vágólapra másolva!
Aki ma este a belenézett az élő közvetítésbe, azt hihette, időcsavarba került. Mit keres Segal és Frenki a jacuzziban? Tommyboy Jennyt fűzi az udvaron, ma?
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A négyek odabent éppen a Viva díjra érdemes videoklipjeit nézegettek, miközben holmi motoszkálást hallottak odakintről, találgatták, mi lehet az. Felmerült bennük az, hogy netán a zenészek jöttek el, hogy élőben adják elő a dalokat nekik, Katka meg is rémült egy kissé, hogy Justin megjelenik háttértáncosként, de aztán inkább arra kezdtek gyanakodni, hogy a volt lakók azok, akik szellemként mozognak egy ideje amúgy is.

Ahogy ezt kitaláltál, már hallották is a lehúzott redőnyök túloldaláról Frenki dörömbölését, Segal dörmögését. Ettől még nem jöttek különösebb lázba, várták mikor találkozhatnak végre.

Forrás: RTLKLUB

Miután hosszú percek teltek el, anélkül, hogy bármi történt volna, Milo türelmetlenül zörgetni kezdett, mert Marcsi hangját hallotta meg. Egy kicsit kaparásztak egymásnak, de sokat nem tudtak kommunikálni.

A redőny túloldalán igazából nagy élet folyt, a VV3 volt lakói, Szilvi, Anett, Pandora és Indián kivételével mind ott voltak, és italoztak, vidultak az udvar minden zugában.

Segal és Frenki már-már elfeledett hangot megütve ugratták a jónépet, Jennyt mégsem tudták rávenni egy kis éneklésre.

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban