ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Széles Izabella: Derűs búcsú a Megasztártól
2006. március 1., szerda, 15:23|Utolsó módosítás: 2006. március 14., kedd, 16:36

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


Nézd meg az összes videót! << 3/3. oldal

A TV2 és a T-Online együttműködése révén a Megasztár harmadik sorozatának videói is emelt minőségben tekinthetők meg a műsorfolyam ideje alatt. A felhasználóknak 2005. december 7-től a videók egy részéért fizetniük kell, de a Megasztár-rajongók az alábbi oldalon továbbra is találnak ingyenes kedvcsinálót.

A TV2 internetes oldala a sugárzással egy időben világszerte ingyenesen elérhetővé teszi az online közvetített epizódokat. Adások után a műsor szerkesztett videódarabjai továbbra is elérhetőek a belföldi és külföldi felhasználóknak egyaránt, de azok egy része csak fizetés ellenében. A felhasználók egy rövid regisztrációt követően választhatják ki a megnézni kívánt kisfilmeket és a számtalan fizetési módozat egyikét.

Felhasználóink igényeihez igazodva a széles sávú tartalmakat emelt minőségű, 900 kB/s sávszélességen tesszük elérhetővé, amelynek hanganyaga közel CD-minőségű. Emellett a T-Online adatkezelési előírásait követve garantáljuk minden felhasználónk teljes biztonságát.

tv2

Mit kell tudni a fizetésről?

A felhasználónak a Megasztár oldalán három lehetősége nyílik a videók megnézésére. Dönthet úgy, hogy csak 1 videót vásárol meg, amit 24 órán keresztül bármikor megtekinthet, vagy vásárolhat teljes hozzáférést, amivel a Megasztár 3. szériájának összes videóját megtekintheti. Az előfizetés időtartamától függően különféle fizetési módozatok közül választhat. Ezen túl a Megasztár videó-oldalon regisztrált felhasználóink számára időről időre frissülő, ingyenesen megtekinthető videókhoz, illetve videó-részekhez biztosítunk hozzáférést.

A 24 órás hozzáférést rendezheti emelt díjas sms-sel, illetve ha T-Online-előfizetéssel rendelkezik, kérheti számlája terhére is. Az emelt díjas sms-sel történő vásárlást minden mobilszolgáltató hálózatából kezdeményezheti a felhasználó. A T-Mobile-előfizetők és a Domino-kártyások a T-Mobile Mobil vásárlási szolgáltatással bruttó 200 forintért, más mobilszolgáltatók ügyfelei bruttó 480 forintos emelt díjas sms-sel rendelhetik meg telefonjukon keresztül a belépést.

A teljes hozzáférés 2005. december 1. és 2006. augusztus 31. között korlátlan elérést jelent egyszeri, bruttó 3900 Ft-ért. Háromféle fizetési módozattal vásárolható a csomag: T-Mobile mobil vásárlással (T-Mobile-előfizetők és Domino-kártyások részére egyaránt), T-Online-előfizetéshez csatoltan, illetve elsősorban külföldi felhasználóink számára bankkártyás fizetéssel. A T-Online-előfizetők kedvezményesen mindezt bruttó 3120 forintért vehetik igénybe.

[origo]


<< előző oldal 3/3

1. Széles Izabella: Derűs búcsú a Megasztártól

2. "Hibáztak, lemaradt a bevonuló zeném"

3. Nézd meg az összes videót!Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor