ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Acél Réka: Nem vagyok én akkora sztár!
2006. április 27., csütörtök, 13:47|Utolsó módosítás: 2006. április 27., csütörtök, 15:12

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Két műsora fut, két tévén. Az m1-en a Főtérrel az országot járja, a TV Dekóban pedig a Patina című műsora megy, ebben főképp ócskapiacokon bukkan fel. A chatelőknek elmondta, hogy szerinte egyre több jó műsor készül az MTV számára, emlékezett a Kölyökidőre, de mesélt hobbijáról, szerelméről és családalapítási terveiről is.


Főtér és Patina 1/3. oldal >>

Fotó: Marton Bálint
Ajánlat
Sok saját műsorral rajtol a TV Deko
Újít a TV Paprika
Nézőivel ünnepelne a TV Paprika
Filmmúzeum és Paprika tévé: sülve-főve
Arcot vált a Filmmúzeum
Meglepetések a Filmmúzeumon
Képgaléria
Acél Réka a Vendégszobában


Miért vállaltad el pár évvel ezelőtt a könnyű drogok legalizálását követelő tüntetés műsorvezetését? (Petey)

- Mert egyetértek az elveikkel. Például szerintem az alkohol és dohányzás sokkal károsabb az egészségre, ráadásul sokkal többen halnak meg ezek miatt. A könnyű drog, jelen esetben a marihuána, nem okoz függőséget, nem rombolja az agysejteket és a májat. Az alkoholista apa vagy anya nagyobb kárt okoz gyerekeinek, saját magának és a családnak, mint bármi más. Egyébként ismered azt a viccet, hogy "Két srác beszélget Jamaicában, szól a reggae, és épp elfogyott a fű. Erre megkérdezi az egyik a másiktól: mi ez a zaj?"

Tervezed a közeljövőben saját műsor készítését? (Aida999)

- Az ilyet az ember mindig tervezi, de sosem lesz belőle semmi! De azért optimistán állunk a dologhoz. :-)

Szerinted miért nincs igény olyan műsorokra, mint a Kölyökidő volt annak idején? Én nagyon szerettem, szinte együtt nőttem fel a szereplőkkel. (Tiberius)

- Jaj, ezt mindig annyira jó hallani! Szerintem igény lenne, csak a tévécsatornák vezetői nem merik kielégíteni... egyébként akkor csak egy csatorna volt, úgyhogy nem volt lehetőséged, lehetőségünk mást nézni. Talán ennek is köszönhető volt a Kölyökidő sikere.

Milyen műsorban láthatunk most? Tájékozatlan vagyok... (rastalány)

- Három éve csinálom a m1-en a Főtér című műsort. Ez egy turisztikai, utazási műsor, Magyarországról szól csak. Tök jó. A másik műsor a TV Deko nevű új tematikus csatornán Patina cím alatt fut. Veszek egy régiséget az Ecserin, elviszem négy kedves iparművész barátomhoz, akik újra gondolják a tárgyat, és kicsit átalakítva új funkciót kap. Például kanalakból karácsonyfadíszt csináltunk, szódásüvegből lámpát, és aki akarja, otthon is meg tudja csinálni egyedül. Direkt nem bonyolult dolgokat találunk ki.

Mi az értelme a TV Dekónak? Fenntartható egy ilyen csatorna? Van rá kereslet? Milyen a nézettségetek? Hogy védenéd meg a csatornát? (jp papin)

- Egy ilyen csatorna, akárcsak TV Paprika vagy a Filmmúzeum, nem a reklámokból és a nézettségből tartja el magát, hanem a kábelszolgáltatókból meg az előfizetési díjból. Létfenntartási gondokkal nem kell küszködnie. Egyébként pedig szerintem és a tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a nézők szeretik, egyre többen rátalálnak, és kezdik nézni. Sok visszajelzést kapok, szerencsére pozitívokat. Akit érdekel az építészet, kertészet, lakberendezés, design, az szívesen nézi. Sok ötletet össze lehet gyűjteni.

Forrás: [origo]

Az eddig általad vezetett műsorok közül melyik állt a legközelebb hozzád? (K.Péter22)

- Hú, ez egy nagyon jó kérdés, ezért nehéz rá válaszolni. Azt mondhatom talán, hogy eddig minden egyes műsor, pont akkor, amikor csináltam, passzolt az akkori koromhoz, élethelyzetemhez. Mikor Bravo-tévéztem, voltam vagy 21 éves, akkor kis csitriként vicces volt riportokat csinálni a "nagy magyar sztárokkal". Ma meg 28 évesen, sokkal érdekesebb és értelmesebb járni az országot és sok érdekes dolgot megtudni Magyarországról.

Neked szerencséd és a tehetséged is megvolt, hogy elhelyezkedj a tévénél mint műsorvezető. A többiek a Kölyökidő-ből hogy folytatták? (jp papin)

- Jaj de édes vagy, kösz a bókot! Valóban szerencsém is volt. Néhányukat mondom: Szekeres Nóra a TV2-nél van, telefonos játékot vezet. Kovács Robi színházakban játszik, koreográfusként dolgozik, pörög ezerrel. Dombóvári Kristóf rendező lett, az RTL Klubnál van jelenleg. Yannick egy számítástechnikai cégnél dolgozik, nemrég a Barátok közt-ben szerepelt. Gévai Juli adásrendező az m1-nél. Kit mondjak még? Most hirtelen más nem jut az eszembe.


1/3 következő oldal >>

1. Főtér és Patina

2. Vannak problémák az MTV-nél

3. Bulvársajtó, szerelem, magánéletKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor