Milliókat hozhat Kulcsár Edinának a negyedik terhessége

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és férje, G.w.M nemrég jelentették be, hogy második közös gyermeküket várják. Ezzel pedig az egykori szépségkirálynő rengeteg előnyhöz jut.
Vágólapra másolva!

Nemrég az Origo elsőként számolt be arról, hogy hamarosan érkezik Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét terhes. 

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. A reality második évadának záró epizódja viszont izgalmasra sikeredett, ugyanis G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. Néhány családi jelenet, - mint például Amara etetése vagy az autóban lévő beszélgetés - után a zenész felcsigázta a kedélyeket.

„Oké Edina, megcsináltad a tesztet?” - kérdezte sejtelmesen.

A kérdésre nemrég választ is kapott a közönség, ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina kisfiút vár, aki már három hónapos.

A sztár így nemsokára négygyermekes anyuka lesz, ami számos előnnyel jár Magyarországon. A négy vagy többgyermekes édesanyák életük végéig mentesülnek személyi jövedelemadójuk fizetése alól, amiről egy szakértő is megszólalt. 

"A kedvezmény a vér szerinti és az örökbefogadott, illetve a már felnőtt gyermekek után is jár. A négy vagy többgyermekes édesanyák életük végéig mentesülnek személyi jövedelemadójuk fizetése alól, mely a kereső tevékenységből származó jövedelmük után jár. Ez egészen addig így marad, míg nem módosítják a törvényt. A jogosultság annak a hónapnak az első napján nyílik meg, amelyben az édesanya először minősül négy vagy több gyermeket nevelő anyának" - nyilatkozta a Borsnak Pataki Ágnes, mérlegképes könyvelő.

Az egykori modellnek előző házasságából - Szabó András Csutitól - született két gyermeke,  míg a zenésszel közös kislányuk, Amara májusban látta meg a napvilágot, hamarosan pedig érkezik a kisfiuk is.